fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2024 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Om os

Specifikt udvalgte massagestole til det nordiske marked med prisgaranti på det danske marked!

Hos Carelax Danmark får du ikke bare massagestole af høj kvalitet, vi sikrer os også, at du kun betaler markedets bedste pris. Vi leverer massageapparater såsom massagepuder, fodmassage maskiner og massagestole,  og senge og madrasser der kan benyttes til almindelig wellness såvel som massage til sportsudøvere eller smertelindring.

Vi er på forkant med den sidste udvikling på markedet, og du får derfor kompetent rådgivning igennem alle købsfaser.

Carelax Danmark blev grundlagt i 2016 med det formål at revolutionere massagestolsbranchen i Europa. Erfaringen indenfor faget strækker sig til mere end otte år, og vores medarbejdere er nøje udvalgte, og bidrager hver især med nogle kompetencer for at styrke virksomhedens rygrad bidrage til at løfte vores sag i fællesskab.

Vores mission er…

Vi behandler rygproblemer og lindrer stress symptomer hos den danske befolkning. Dette gør vi ved at levere og udvikle professionelle massagestole til landets befolkning og arbejdspladser. Spændinger og myoser er efterhånden blevet en folkesygdom, hvorfor vi bidrager til bibeholdelsen af et sundt og raskt helbred i den danske arbejdsstyrke.

Vores vision er…

Vi bestræber os altid på at fremskaffe den bedste og mest opdaterede teknologi på markedet og søger at lede retningen for vores branche i hele Europa. Vi er omstillingsparate og har altid dygtige og kompetente mennesker som altid holder en finger i vejret for at sikre sig at vi konsekvent er med på bølgen hvad angår forandringer i markedet og udviklingen af vores produkter. Massagestolsmarkedet i Danmark er i dag fyldt med huller som vi formår at udfylde, da vores massage produkter differentierer sig fra vores konkurrenters og vi har vores kunders ve og vel for øje først og dernæst vores eget. Selvom der ligger en bro imellem vores to afdelinger er vi alle hos Carelax Danmark enige om retningen som virksomheden skal gå ad. På den måde sikrer vi os at vi aldrig vil afvige fra vores kerneværdier.

Værdier

Hos Carelax Danmark er kunden altid i fokus. Derfor har vi ikke kun salg for øje, men vi forsøger at afdække nogle allerede eksisterende behov på mest professionelle vis. Derfor sørger vi for mindst fire gange om året at vores medarbejdere får den rette uddannelse i kroppens anatomi og diverse muskel og led sygdomme. På denne måde kan vi også på forsvarligt vis vejlede og rådgive efter bedste evne og bibeholde et professionelt niveau overfor vores kunder.

Se vores udvalg af produkter her

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen