fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2023 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Massagestole hos Carelax Danmark

Vi kender alle sammen følelsen af at have haft en lang dag, og bare ønsker at komme hjem til en lækker massagestol.

Hos Carelaxdanmark, er det nu muligt at få netop den massagestol man ønsker. Der er mange forskellige varianter, og man har samtidig mulighed for at prøve vores massagestole gratis i en givet periode.

En konsulent vil komme til kundernes hjem, og på den måde vil kunden hurtigt få en fornemmelse af om massagestolen passer ind i hjemmet og om den er behagelig.

Det er vigtigt at kunden er 100 % tilfreds, før kunden køber en massagestol. Når man har fundet den massagestol som, passer til ens behov, vil man kunne have glæde af den i mange år fremadrettet.

Har man nogle spørgsmål omkring massagestolene, så kan man altid henvende sig til konsulenterne både før og efter køb. Hos carelaxdanmark sætter vi en stor ære i at levere en fantastisk service, som betyder at kunden vil anbefale os til venner og bekendte.

Har man nogle udfordringer med sin massagestol efter man har købt, vil vi selvfølgelig også gøre alt hvad vi kan for at kunden får den service der er brug for.

Alle vores massagestole er unikke og specielt designet og udvalgt til det nordiske marked, hvilket betyder at der er sørget for at alle de små detaljer er tilpasset kunden.

Om man bare har brug for afslapning eller muskellindring eller om man har brug for at afstresse efter en lang arbejdsdag, så har vi den massage stol som passer til netop vores kunders behov. Vi sørger altid for at have en god snak med alle vores kunder, og på den måde sikrer at alle vores kunder får den massagestol som de hver især har brug for.

En massagestol kan give en masse livsglæde, og kan være med til at give kroppen ekstra energy.

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen