fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2023 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Købsguide: Forstå prisen på din massagestol

køb en massagestolDøjer du med ømme muskler, dårligt blodomløb, ryg- eller ledsmerter i forbindelse med en sygdom? Det kan også være du har en salon, eller en anden type virksomhed, hvor du gerne vil tilbyde dine kunder eller medarbejdere lidt ekstra velvære og nydelse i hverdagen.

En massagestol er en drøm for mange personer. Det er videnskabelig bevist*, at massagestole kan have en lang række sundhedsmæssige fordele bl.a. nedsætte stressniveauet, samt virke afslappende for krop og sjæl. Desuden virker massage smertelindrende, afhjælpe muskel-myoser, spændinger og ømhed i kroppen. Men hvis du skal opnå de sundhedsmæssige fordele, er det vigtigt at du får massage ofte. Anbefalingerne er forskellige fra et par gange i uge, og i nogen tilfælde peger undersøgelser på 15 min om dagen.*

 

Oftest er det prisen, der afholder folk fra at købe en massagestol, for er den virkelig pengene værd?

Vi lavet denne købsguide, som hjælper dig med at forstå prisen på din massagestol.

Forstå hvorfor en massagestol koster det den koster

Priser for en massagestol svinger ofte mellem 15.000-65.000 DKK. Det er også muligt at finde massagestole til priser under 10.000 DKK, det er ikke noget vi vil anbefale, da det typisk er massagestole i lav kvalitet. Den lave kvalitet påvirker massagestolens levetid, materiale, funktioner, komfort m.m. Ligesom med så mange andre ting, skal du huske at pris og kvalitet tit hænger sammen.

Pris på din massagestol

Som oftest når du er ude og købe en varer, sammenligner du flere produkter som kan erstatte hinanden. I tilfældet med en massagestol kan prisen sammenlignes med massage hos en massør.

En times massage koster nemt 500 DKK, og hvis det sammenlignes med en pris på en massagestol på 15.000 DKK så er massagestolen tjent sig selv hjem efter 30 ture til massøren. Derfor kan det være en fordelagtigt at investerer i en massagestol, hvis du gerne vil gøre massage til en del af din hverdag. Samtidig sparer du turen ned til massøren, og kan i stedet slappe af i dit hjem lige når det passer dig.

Materiale:
En af de ting som man betaler for i prisen er materialet. F.eks. koster ægte læder væsentlig mere en imiteret. Derfor er dette også et væsentligt faktor, der påvirker prisen for en massagestol.

 

Massagestol og komfort:
Komforten skal være høj i den massagestol, som du køber. Husk du skal sidde i stolen i mange timer. Nogen stole har en hukommelse, som kan huske indstillingerne på forskellige massagefunktioner, og andre stole har en indbygget bodyscan funktion. Denne funktion scanner din krop, og stolen tilpasser sig automatisk til personens krop. Ved andre stole er der tale om en manuel indstilling. Det er klart at den manuelle vs. elektroniske indstilling har indflydelse på prisen.

Husk, massagestole skal opleves i virkeligheden! Sådan får du i hvad det er, du betaler for.

Kig forbi butikken eller kontakte os, så hjælper vi med at finde den helt rigtige massagestol, til dit behov.

Kilder:

* http://luracochair.com/files/download_files/WSU_Study.pdf

https://www.marketwatch.com/press-release/massage-chair-market-2019-industry-research-share-trend-global-industry-size-price-future-analysis-regional-outlook-to-2024-research-report-2019-05-27

https://www.marketreportgazette.com/massive-growth-in-global-air-massage-chair-market-report-2019-global-size-share-price-trend-global-analysis-and-by-industry-analysis-research-share-market-growth-opportunity-sales-supply-an

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen