fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2023 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Køb en god springmadras til din seng

En god springmadras er alfa og omega, når det kommer til en god kvalitetsseng. Det er den, som skal både støtte og bære din krop, og desuden skal den være komfortabel at ligge på.

Hvad er en springmadras?

En springmadras er selve kernen i din seng. Den skal derfor gerne være af den bedste kvalitet. En moderne springmadras kan på ingen måde sammenlignes med tidligere tiders madrasser. En moderne springmadras er forsynet med hundredvis af små pocketfjedre. Det er fjedre, der hver især er pakket ind i en lille ”sok, der beskytter den enkelte fjeder.

I nogle springmadrasser kan der være nogle flere eller nogle længere fjedre i de såkaldte komfortzoner. Det er de områder af madrassen, der skal klare det tungeste pres fra kroppen. Hermed understøttes disse zoner ekstra. Det giver dig en markant forbedret liggekomfort og en sublim støtte af kroppen på de rette steder.

Hvilken slags seng skal jeg vælge?

Hvis du går efter at have den bedste springmadras i din seng, så er der flere typer af senge, som du kan vælge imellem. Du kan frit vælge imellem følgende sengetyper:

  • Sengeramme med madras
  • Boxmadras
  • Kontinentalseng
  • Elevationsseng

I alle disse typer af senge vil du kunne få en super god springmadras. Inden du vælger, så kan du med fordel sætte dig grundigt ind i, hvad du kan forvente af de forskellige typer. Der kan så være andre grunde til, at du foretrækker den ene sengetype frem for den anden. Springmadrasserne kan være lige gode.

Uanset hvilken seng du vælger, så bør du absolut vælge en, der er af en god og solid kvalitet. Den vil give dig den bedste komfort og støtte, og den vil kunne holde i mange år. Sådan en seng vil du bestemt blive mest tilfreds med – også på længere sigt.

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen