fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2023 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Køb en god kontinentalseng

En kontinentalseng er noget af det bedste, der findes på markedet lige nu. Find den model og den størrelse, som er den helt rette for dig.

En kontinentalseng er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv og din sengemakker, når det kommer til at anskaffe sig en ny seng. En god kontinentalseng er nemlig gennemført sengeluksus hele vejen igennem. Du gør derfor noget godt for din nattesøvn og for dit generelle helbred, når du sætter sådan en seng ind i dit soveværelse.

Tjek, at alle elementer af sengen er af den bedste kvalitet. Dermed sikrer du dig, at du får en suveræn og holdbar seng.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en ret høj seng, og den består af flere lag. Den står gerne på fire ben, og herpå hviler bunden og det nederste lag. Herpå lægges de tykke springmadrasser, som udgør sengens kerne. Oven på madrassen ligger så øverst en topmadras.

Det er alle disse mange lag, der tilsammen udgør en kontinentalseng. Den kan naturligvis være af forskellig kvalitet, og den kan også være af forskellig størrelse.

I en kontinentalseng af god kvalitet får du en sublim liggekomfort, og du får også en seng, der er særdeles holdbar.

Hvilken kontinentalseng skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil købe en kontinentalseng, så bør du altid gå efter en, der er af en god kvalitet. Det betyder, at alle de lag, som sengen består af, skal være af rigtig god kvalitet. På den måde sikrer du dig, at den bliver gennemført god hele vejen igennem.

Bortset fra det, er det ikke så vigtigt, om du vælger den ene eller den anden model eller størrelse. I forhold til selve madrassen så kan du ofte vælge imellem nogle forskellige fastheder. Er det en dobbeltseng, så behøver fasthederne på de to madrasser ikke at være den samme.

Vælg et passende design

Mange kontinentalsenge mindre temmelig meget om hinanden. Der er dog nogle modeller, der skiller sig ud designmæssigt. Vil du gerne have en seng med et standard-look, så er det meget nemt at finde det. Foretrækker du at have en seng, der ikke ligner alle andre, så skal du nok lede lidt længere efter den. Til gengæld får du en helt unik seng.

Find gerne en flot seng, der designmæssigt passer til den øvrige indretning i dit soveværelse. Der findes mange flotte på markedet. Det er bare om at finde den helt rigtige.

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen