fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2023 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Hvilken seng skal jeg vælge?

Vælg en rigtig god seng. Det er vigtigt for dit helbred og dit velvære, at du har en seng af en god kvalitet. Det er en god investering i din livskvalitet.

Når du skal have en ny seng, så ligger der en opgaver foran dig, der handler om at få valgt den seng, der er den rette for dig. Der er nemlig et meget stort og broget marked for senge lige nu. Det vigtigste ved sådan et valg er, at du får en seng af en god kvalitet. Så betyder det mindre, om sengen er af den ene eller den anden type.

Uanset hvilken model, der ender med at blive din nye seng, så gå målrettet efter en, der kan leve op til kravet om god kvalitet og god holdbarhed.

Hvilke gode senge findes der?

De gode senge kan i grove træk deles ind i følgende kategorier:

  • Sengeramme med madras
  • Boxmadras
  • Kontinentalseng
  • Elevationsseng

Inden for de enkelte kategorier kan der være forskel på kvalitet og pris. Her er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvad det er, du skal lægge vægt på, når du skal finde en god og holdbar seng.

Du kan med fordel lægge et budget i forhold til, hvad din nye seng skal koste, og du kan også vurdere, hvilken type seng der passer bedst til dig.

Madrassen er sengens vigtigste element

Uanset om du vælger den ene eller den anden seng, så er madrassen det vigtigste element i sengen. Madrassen skal gerne være en springmadras, og den skal gerne være velpolstret og forsynet med et højt antal pocketfjedre.

I nogle af de bedste senge på markedet er der forskellige størrelse fjedre i madrassen. De er fordelt efter et antal komfortzoner, som skal støtte kroppen på den bedst mulige måde.

Madrassen skal også gerne være velpolstret, så den kan holde i mange år. Du skal også gerne kunne vælge imellem forskellige fastheder, når det kommer til madrassen.

Vælg den rette seng

Når du har sat dig grundigt ind i, hvilke fordele der er ved de enkelte sengetyper, så er du i bedre stand til at træffe dit valg.

Med en sengeramme og en læs madras er det nemt at skifte madrassen eller sengebunden ud. En boxmadras er ikke så tung – hverken at se på eller at bære på. En kontinentalseng fylder en del i landskabet, og det samme gælder for elevationssengen. Den kan så tilmed bevæges og give dig en mere fleksibel og individuel støtte.

På den måde er der fordele ved alle sengetyper, så det er ikke svært at finde en ny seng af en god kvalitet.

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen