fbpx
Har du spørgsmål? 30 554 554

Copyright 2023 © Carelax Danmark ApS
Alle rettigheder forbeholdes.

Guide: Hvilken massagestol passer bedst til dig og dine behov

guide til massagestoleAlle elsker massage, og hvem kunne ikke tænke sig lidt ekstra velvære i hverdagen. Denne guide er til dig, som overvejer at købe en massagestol, og er i tvivl om hvilke funktioner du skal inddrage i dine overvejelser, så stolen passer bedst til dig og dine behov.

1. Hvor skal massagestolen bruges?

Det er vigtigt, at du gør dig tanker om, hvor massagestolen skal anvendes. Det er nemlig ikke ligegyldigt i forhold til de funktioner, massagestolen skal have, for at den passer bedst til dine behov.

 

Kontor:

Skal den anvendes på en større arbejdsplads til kunder eller ansatte, hvor massagestolen skal give mulighed for afslapning i løbet af en stresset arbejdsdag. Så er det vigtigt at vælge en massagestol, der er let at anvende, og derfor kun har en overskuelig mængde funktioner.

Salon:
Skal massagestolen anvendes i en helsesalon. Her er der ofte relevant med mange funktioner, nakkemassage, helkropsmassage, dybtgående rygmassage, samt kontrol af hjerteslag, digital skærm m.m.

Hjemme:
Skal massagestolen være en del af dit hjem, er det tit en fordel med mange funktioner, og forskellige typer af massage. Herunder massage til helkroppen, nakkemassage, zero gravity osv. Denne type stol er typisk en af de lidt større modeller.

2. Hvor skal din massagestol stå?

I forhold til hvor massagestolen skal placeres, skal du huske at tænke på størrelsen. Hvad har du plads til? Er det et stort rum kan det være du sagtens kan have en stor model. Er det et lille rum kan det være du skal overveje, en mindre model eller om fodstøtte er nødvendig for dig.

3. Massagestole og komfort

Det er vigtigt at komforten er høj i den massagestol, som du køber. Husk du skal sidde i stolen i mange timer. Vær opmærksom på at stolen kan tilpasses din højde og vægt, for at du får mest mulig afslapning ud af din stol. Tjek om du kan indstille rygstøtten, armlænd og fodstøtte efter dit eller andres behov. Denne fleksibilitet er især vigtigt, hvis I er flere, der skal anvende stolen.

4. Bodyscan

Stolen automatisk skanner din krop, og stolen derefter tilpasses til præcis til dig. Denne funktion kan være rar, hvis der er flere til at anvende stolen, og man derfor slipper for manuel indstilling.

5. Massage – som passer til dig

Hvordan vil du helst have din massage? Det er individuelt, hvor hård en massage folk kan lide. Hvis du er til hård massage, bør du kigge efter en massagestol, der har en kraftig motor. Husk altid at prøve flere massagestole og giv dig endelig god tid. Nogen massagestole har en indbygget hukommelse, så den husker indstillingerne ved de forskellige massagetyper.

6. Zero gravity funktion

Zero Gravity Function er et specielt mode som gør at personen får følelsen af vægløshed. Det giver en fantastisk følelse, og kan sammenlignes med massage hos en rigtig massør. Det er en god funktion, som du med garanti ikke vil fortryde. Denne funktion er også nævnt i massagetyper, som er med til at påvirke personers helbred positivt.

7. Prøv altid flere massagestole

Det bedste råd vi har er, at du skal prøve nogen forskellige massagestole før du beslutter dig. Sørg for at du giver udtryk for hvilke behov du har og få kompetent rådgivning.

til hvilke stole, og funktioner, der er interessant for dig.

Du er mere end velkommen til at prøve vores stole. Vi vil meget gerne rådgive dig, så kig endelig forbi butikken eller kontakt os her.

Programmer massagestolen tilbyder:

  1. Nye moderne massagestole tilbyder en række programmer. F.eks. nakkemassage, dyb muskelmassage i kroppen uden den almindelig helkropsmassage.
  2. Hvis du køber massagestolen til en klinik er dette et rigtig vigtigt punkt. Der er en sammenhæng imellem antallet af funktioner en massagestol tilbyder, og med den reelle pris du skal betale.

Vi samler på gode anmeldelser

Se anmeldelser her

Rentefrit køb
Høj kvalitet
Prisgaranti
Vi leverer
Byt til nyt
Book gratis demonstration
0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen